Recorreguts

La 29ena edició de la Caminada Popular Llinars del Vallès 2023 és una caminada per muntanya no competitiva, oberta a tota persona a partir de divuit anys d’edat o a partir de sis anys d’edat sota la responsabilitat d’un adult que l’acompanyi i amb l’autorització paterna corresponent, que té com a objectiu conèixer una part de l’entorn de Llinars del Vallès i del Parc Natural del Montnegre i Corredor.


El recorregut és circular i permet escollir entre dues opcions, un recorregut llarg d'uns 17 Km (550 m Desnivell Positiu) i un de més curt d'uns 12 km (380 m Desnivell Positiu) i té com a objectiu conèixer una part de l’entorn de Llinars del Vallès i del Parc Natural del Montnegre i Corredor. També és possible de realitzar-los corrents. Cal seguir en tot moment els cartells que senyalitzen la totalitat del recorregut.

La sortida de les 7:30h a les 8h del matí des del Pavelló Municipal d’Esports a la Plaça dels Països Catalans de Llinars del Vallès. L’hora límit d’arribada serà les 13h. A partir de les 7:00h del matí es podran recollir les targetes de ruta.


Recorregut Caminada LLARGA




 Recorregut Caminada CURTA










#caminadapopularllinars23